hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cand a fost ultima data cand v-ati reparat propriul transceiver?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 18-iunie-2012 si s-a incheiat la 25-iunie-2012

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Florentin Stanescu la data de 2012-06-21 13:54:17 (ora Romaniei)
 • Intentia mea nu impart apele sau sa atac si sa jignesc pe cineva. Asa ca va rog sa imi cititi postarea "sine ira et studio" adica fara inflamare...
  Toti stim ca exista radioamatori operatori foarte buni,contestmeni celebrii, multipli premiati si ceilalti, printre care ma numar si eu...
  Din intrebare se cam (sub)intelege ca fiecare radioamator posesor al unui echipamentului s-ar pricepe sa si-l repare singur. Ceea ce in actuala configuratie a ham-ilor si la cum arata electronica din aparatura curenta, ma cam indoiesc ca se poate petrece...
  Practic, pe langa multa teorie, adica trebuie intelese absolut toate fenomenele care se petrec, e nevoie si de altceva decat un simplu multimetru.
  Ca sa nu mai zica ca si practica, adica si de experienta care conteaza...
  Cati stiu ce produce rotatia cu un sfert de tura de surubelnita intr-o bobina? Sau cum influenteaza si de ce trebuie strans fiecare surub de masa? Sincer, electronica nu e meseria tururor, si niic nu am de ce sa acuz pe cineva ca nu stie asta..
  In cazul meu, s-a intamplat sa am un tranciver norocos, bat in lemn..Asa ca desi l-am tot frecat, inclusiv in mobil, pt ca e FT-857, de 4 ani de cand il am, nu am avut probleme cu el..
  Dar am reparat/modificat/contruit pt mine/altii.. Asa ca intrebare ar trebui reformulata, pt ca e cam vaga si produce raspunuri incomplete..

 • Postat de Vasile la data de 2012-06-24 18:20:13 (ora Romaniei)
 • Am un TRCV TS930S care are o problema la afisaj...!Se aprinde numai cand vrea el !Dar nu pot sa fac nimic deoarece nu am schemele corespunzatoare !As vrea sa-l repar singur si sa ma dau mare ca sa nu ma trec la rubrica NICIODATA ! Cei care au scule,scheme si experienta,pot sa se treaca la celelalte rubrici !Succes celor care pot !Vasile !

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact