l
hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Participand la simpozioane si intalniri radioamatoricesti care dintre activitati va atrag cel mai mult?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 23-iulie-2012 si s-a incheiat la 30-iulie-2012

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

  • Postat de Florentin (yo9cho) la data de 2012-07-27 10:59:56 (ora Romaniei)
  • Pana in acest moment, talciocul este pe locul doi iar "comunicarile pe locul 5 cu un raport 42/3....
    Trist...?Se constata ca in materie de comunicare, rezultatul tinde catre 0.Cred ca in acest caz, simpozioanele trebuie transformate, totusi, in TALCIOC NATIONAL, unde se pot intalni si "COLEGII" sau "COLEGU'"(locul 2) si nu este necesar sa fie urmate de masa festiva?, deoarece, sunt 0 votanti.S-auzim numai de bine!

  • Postat de ARON la data de 2012-07-27 14:31:50 (ora Romaniei)
  • 56 de votanti la rubrica "toate cele de mai sus",au votat atit "materialele informative prezentate" cit si "masa fetiva"( socializarea),totul in unu ,deci sa fim optimisti,se vor simti bine toti participantii.Sa n-e vedem cu bine la IASI,73 de 9berete

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2012-07-28 09:35:51 (ora Romaniei)
  • Florentin, la fiecare intilnire (careia noi ii spune simpozion) la care am fost talciocul a fost pe locul I in preferintele participantilor. Sedintele dupa modelul de dinainte, cu prezidiu, cu fata de masa rosie, cu prezentari care nu intereseaza pe nimeni (nu ca n-ar fi interesante, dar nu poti retine mare lucru dintr-un speech si un slide care nu-si mai au rostul intr-o lume in care interentul e stapin), sint tot mai slab populate. De ce mergem la intilniri ? Sa ne vedem cu cei cu care de obicei doar ne auzim si sa bagam nasul prin ce mai e de vinzare, nu ?

  • Postat de Florentin (yo9cho) la data de 2012-07-29 09:36:56 (ora Romaniei)
  • Draga Noni, definitia unui simpozion data de dictionar este: "SIMPÓZION, simpozioane, s.n. 1. (În antichitate) Continuare a unui banchet cu cântece, dansuri și discuții variate. 2. Discuție organizată, pe baza unor scurte expuneri asupra unei teme literare, filozofice, științifice etc. de actualitate, purtate de câțiva vorbitori în fața și cu participarea publicului. [Pr.: -zi-on. - Acc. și: simpozión] - Din ngr. simpósion, germ. Symposion."
    Sa inteleg ca Simpozioanele Radioamatoricesti presupun acceptarea definitiei antichitatii.
    Nu este rau.In aceasta situatie, cei care mai au ceva de comunicat, ar trebui sa infiinteze Sesiuni de Comunicari pe teme radioamatoricesti.
    Acum inteleg ca Simpozion nu este altceva decat o varianta de socializare in YO.Un lucru frumos de altfel.Multumesc pentru completarea ta.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact