hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Aveti o pagina personala web (sau blog) care sa includa si informatii privitoare la activitatea de radioamator?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 14-octombrie-2013 si s-a incheiat la 21-octombrie-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (6)  

  • Postat de COATU CEZAR la data de 2013-10-15 12:40:10 (ora Romaniei)
  • Cei ce doresc sa afle mai multe despre activitatea ARER pot accesa bogul: http://arerromania.blogspot.com

    Personal mai am un blog pentru viitoarele expeditii in strainatate ce le-am programat pentru anul 2014 : http://yo6cuf.blogspot.com

    Cred ca fiecare radioamator pasionat de acest hobby poate sa-si faca gratuit un blog si sa publice date, informatii, fotografii si scheme electronice utile pentru radioamatori.
    Daca doriti ajutor, scrieti-mi la : yo6cuf@yahoo.ro si va ajut gratuit cu formarea acestui blog. Cezar. YO6CUF.

  • Postat de Adrian (yo3hjv) la data de 2013-10-16 23:47:08 (ora Romaniei)
  • Da. Cu continut din ce in ce mai orientat spre DX ca sa zic asa...

  • Postat de Mihai (yo3hui) la data de 2013-10-19 05:25:36 (ora Romaniei)
  • Da era ok sa am o pagina cu activitati radioamatoricesti,dar timpul nu imi mai permite sa desfasor activitate de acasa.Plus,ca tin sa amintesc din nou ca problema antenei de pe bloc nu sa incheiat cu administratorul.Se lipeste polistiren si se pune carton pe bloc si ma ameninta sa dau antena jos..REPET..din nou !!! Noua cine ne apara interesele,mai facem investitie in aparatura ???Mai vrem sa promovam acest sport in Romania..Ne ajuta si pe noi cineva cu problema antenelor daca blocurile intra in presupusa reabilitare.NE AUDE SI PE NOI CINEVA !!!

  • Postat de Vasile la data de 2013-10-19 16:40:10 (ora Romaniei)
  • Hello Mihai YO3HUI !Nu te poate ajuta nimeni decat sa devii administrator si sa faci ce vrei !
    Sau sa te muti la casa pe pamant !
    73 Vasile !

  • Postat de Mihai (yo3hui) la data de 2013-10-19 17:51:35 (ora Romaniei)
  • Da multumesc de solutie.Atunci sa devina toti radioamatori administratori ca altfel o sa riscam sa dam toti antenele de pe bloc.Dreptul la propietate unde este ?? De fapt dreptul nostru unde este???

  • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2013-10-19 19:52:19 (ora Romaniei)
  • Deşi este în afara subiectului, adaug şi eu ceva la cele scrise de Vasile YO9FEH. Nu de administrator atârnă soluţia antenei pe bloc. Soţia mea a fost până acum câteva luni administrator la blocul unde locuiesc la Brăila şi nu am putut monta nici un fel de antenă deoarece, în lipsa unei reglementări în favoarea noastră, instalarea unei antene se încadrează în reglementările care vizează transformările constructive la imobil pentru care se cere fie acordul proprietarilor direct vizaţi (cei de la ultimul etaj), fie al tuturor proprietarilor, depinde de cine şi cum interpretează legile mult prea stufoase şi contradictorii. Dacă se instalează o antenă în mod clandestin oricine poate face o reclamaţie la cei ce se ocupă cu disciplina în construcţii iar aceştia vin cu amenzi la administraţie şi la proprietarul antenei, pentru că nu există decât astfel de legi! Deci, ce ne lipseşte este cadrul legislativ. Până atunci eu am toată aparatura la ţară unde şi câmpul electromagnetic este mai lipsit de paraziţi radio. 73!

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact