hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Daca ar fi sa alegeti un singur concurs international anual de anvergura la care sa participati, care ar fi acela?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 20-iulie-2015 si s-a incheiat la 27-iulie-2015

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (3)  

 • Postat de Marius la data de 2015-07-20 23:24:53 (ora Romaniei)
 • Am votat cqww dx,bineinteles! Este primul mare concurs in care am intrat,nu pot uita sentimentele pe care le-am avut atunci...Doru (yo7daa tnx) m-a impins de la spate sa zic asa,mi-a pus in mina o discketa cu CT-ul, am mai citit si articolul lui Alex(yo9hp,tnx) in revista, cum ca nu exist ca radioamator-hi,si asa a inceput,(doua saptamini am muncit dupa sa fac cabrilio),acum zimbesc cu placere rememorind acele momente,a trecut ceva timp de atunci dar ramin cu convingerea ca cqww este nr1;telegrafia, desi ssb are parte de "spuma" propagari.
  CU AGN.73 de yo7fb, Marius.

 • Postat de Rares la data de 2015-07-20 23:59:02 (ora Romaniei)
 • CQ WW 160 SSB.

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2015-07-22 15:07:23 (ora Romaniei)
 • Unul dintre cele mai indragite conteste pentru mine este CQ WPX CW, un contest cu multi participanti si dinamic. In totdeauna aleg 160m CW ca si la elte conteste de mai mare anvergura. Imi plac si alte conteste ca CQWW 160m All Asia, CQ Mir unde particip cu multe placere dar numai in CW, numai in 160m si in totdeauna Neasistat. YO DX HF care ar fi trebuit sa devina un "festin" al radioamatorilor YO prin tendintele de inchistare al FRR pierde in continuare di popularitate in YO si implicit asta aduce si o scadere a statiilor din afara YO. Din pacate chiar Presedintele nostru este departe de spiritul radioamatorului, invitand sa ne viziteze la concursul IARU la baza noastra lucrand in 160m CW ca sa dam o "gustare" cam cu ce se mananca aceasta parte a radioamatorismului - nu a fost sa fie.... acesta s-a razgandit, evocand o sedinta "FF importanta" la MTS unde naiba stie ce teme sterile au fost discutate. Contestele sant sarea radioamatorismului dar un aport urias pot da aici si si radioamatorii constructori. 73 de Miki

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact