hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati la Simpozionul National YO 2015 care va avea loc in Cluj-Napoca in perioada 4-6 septembrie 2015?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 31-august-2015 si s-a incheiat la 7-septembrie-2015

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2015-08-31 19:42:17 (ora Romaniei)
 • Am primit o invitatie la o intalnire cu indragostitii cerului, pilotii ULM organizat la Crasna Salaj care e in acelas stimp cu Simpo Cluj. Nu mi a fost usor sa hotaresc unde voi participa. Amandoua "hobby" sunt in inima.Punand in cantar ultimile "convulsii" in FRR, comportamentele "Majestic" al conducerii, m-au determinat sa zbor la Crasna. Pe radioamatorii clujeni si nu numai, o stimez, apreciez si ma consider prieten ca si cu cei din alte judete, mai ales ca suntem vecini. Stiu ca se vor infiripa multe discutii pozitive (relativ) dar un simpozion nu e destul sa schimbe mentalitatile ca prin minune in bine. Si intre aviatori am devenit un fel de "monstru sacru", care asculta de fie care data povestile mele de demult ale aviatiei, intamplari traite, metode uitate, arhaice, de rezolvare a clipelor de risc. Aici trufia e mortala. Doresc din toata inima succes si anduranta organizatorilor clujeni la acest Simpozion. Cu gandul voi fi acolo.
  73 de Miki

 • Postat de Claudiu C. la data de 2015-08-31 22:32:10 (ora Romaniei)
 • Am votat NU, motivatia fiind destul de clara pentru mine si anume daca am de pus in balanta intre ,,Simpozionul National YO 2015'' si unul din cele mai importante concursuri din UUS ,, IARU VHF 2015''negresit aleg participarea in concurs. Gasesc ca fiind nepotrivita data desfasurari simpozionului. Nu m-am mira faptul ca in viitor simpozionul sa fie organizat in paralel cu YO DX HF, daca tot nu tinem cont si de alti factori.
  73 de yo4fyq

 • Postat de Dan-Liviu Voiculescu la data de 2015-09-01 13:19:02 (ora Romaniei)
 • Mihala YO3HVM si Dan YO3JX am luat ilete de tren in acea perioada de timp sa vizitam Clujul dar va i un fel de antrenament pentru intalnirea de la Debrecen.

 • Postat de Dan-Liviu Voiculescu la data de 2015-09-05 08:33:48 (ora Romaniei)
 • Frumos oras Clujul, multe parcuri, porumbei, ratzuste, catzei, pisici, joggeri, jipane, cladiri frumoase, mai vechi si mai noi dar bine intretinute. Am optat excelent pentru cazare la hotelul sportivilor bun si economic, de unde va scriu. Am vazut in zare si ceva radioamatori.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact