hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cat de des participati la activitati in cadrul radioclubului local din care faceti parte?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 5-februarie-2006 si s-a incheiat la 12-februarie-2006

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (3)  

 • Postat de Feri la data de 2006-02-10 18:00:27 (ora Romaniei)
 • Intrebare retorica: pentru cati dintre noi radioclub=sediul radioclubului si pentru cati dintre noi radioclub=echipa? Oare daca s-ar inversa proportiile, s-ar inversa si rezultatul sondajului de mai sus? 73 de Feri.

 • Postat de Vali la data de 2006-02-11 13:17:00 (ora Romaniei)
 • Oare ce mai reprezintã radioclubul astãzi?Cândva era un loc foarte frecventat de cei interesaþi de construcþii ºi comunicaþii radio. Câþi dintre radioamatorii de astãzi ami sunt ºi altceva decât transmisioniºti? Câþi constructori mai sunt printre noi? Câþi mai sunt cei care-ºi constuiesc singuri echipamentul? Majoritatea celor din bandã l-au cumpãrat ºi se mândresc cu el, ba unii chiar ostentativ. Acesta mai este oare radioamatorism? Ce pãrere aveþi? 73 de Vali.

 • Postat de Octavian-Tavy Dragomirescu la data de 2009-09-22 21:31:57 (ora Romaniei)
 • Domnu' Ciprian,
  Sper cã ați vrut sã faceți o glumã. Cu un program
  ca acesta:"o singurã zi pe lunã"(și atunci, numai 2-3 ore), șeful de club abia mai prididește
  sã distribuie revistele/QSL-urile venite, sã preia QSL-urile pt. expediere. În aceste
  condiții, pt. ca radioclubul sã mai aibã ceva urme de activitate, eu propun sã organizãm un
  campionat de BÂZÃ, joc bãrbãtesc, practicat de strãbunii noștri din vremuri imemoriale. Pânã nu se stricã vremea, ne-am putea întâlni prin parcurile orașului. Mai spre iarnã, ne-am putea muta în pasajul "Vulturul Negru". Vã doresc sãnãtate. 73s/TDR.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact