hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cat de frecvent porniti pe receptie statia radio cu scopul de a monitoriza benzile de radioamatori?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 21-decembrie-2015 si s-a incheiat la 28-decembrie-2015

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Vasile la data de 2015-12-24 20:42:58 (ora Romaniei)
 • Titlul ales...este neinspirat,deoarece in mod normal se porneste receptorul si apoi se trece in emisie pentru a "monitoriza" o banda!
  In fiecare dimineata pe 3705 sau 7130 ne luptam cu rusii sa ne lase frecventele libere !
  LA CAFEAUA DE DIMINEATA....YO3AAJ (YO9KPD/P),YO3JA,YO3BY,YO3SV,YO3HCK,YO3ZP,YO8CIY,YO2CNH,YO2LRB,YO2BMK,YO9FEH,YO9AGN,YO7CFD,YO9HMP,YO3YX si multi altii ne luam drogul zilnic de adrenalina !Cred ca nu este vreo suparare intre noi,decat cand cineva pune o purtatoare neagreiand
  acest QSO !
  Sper ca acest comentariu sa nu fie sters....din cine stie ce motive !
  73 Vasile !

 • Postat de ADRIAN la data de 2015-12-25 14:29:10 (ora Romaniei)
 • Monitoririzare se face la receptie.Dar la 7 tari ramase de lucrat ,monitorizez benzile pe monitorul PC-ului intr-un cluster bun.HI!De pornit si finalul daca ai tuburi este bine sa-l pornesti ca sa nu ai probleme dupa cateva luni HI!Nimeni nu are frecvente ocupate ,primul venit primul servit.Ma rog ,frecvente de DX dupa o cutuma cuasiacceptata din 14Mhz este alta mancare de peste.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact