hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Sunteti activ in APRS (Automatic Packet Reporting System)?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 8-februarie-2016 si s-a incheiat la 15-februarie-2016

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (1)  

 • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2016-02-14 14:28:56 (ora Romaniei)
 • Salut cu respect oamenii care au facut posibil sa existe APRS-ul ! Este ca o mancare care iti place mai mult sau mai putin abia dupa ce o gusti. Fiul meu mi-a adus de la Bucuresti un YAESU VX8G. La inceput ma bucuram sa vad viteza cu care ma deplasam si inaltimea la care ma aflu. Apoi cand am mai citit in manual, am vazut cum e cu setarea pentru APRS. YO4FYQ, copil neastamparat, cand a auzit ce am, a facut ce a facut, numai el stie, si a mesterit un I-Gate, ca sa-mi introduca tramele pe internet. Si m-am vazut pe harta. Am vazut ce este un DIGIPEATER. Este ca un ecou al semnalelor tale. De multe ori incercam sa vedem daca deschidem un repetor vocal, fara sa dorim sa vorbim cu cineva. Asta facem cu digipeaterele. In 2013 am fost in Franta. Eram entuziasmat sa ascult greierii digipeaterelor si apoi sa ma uit pe harta pe unde am umblat. Asa liber nu m-am simtit niciodata de cand m-am nascut. Nu m-a intrebat nimeni de nimic. APRS-UL il consider un simbol al libertatii ! Salut acesti oameni minunati care fac posibila functionarea retelei APRS. Pasionati si altruisti ! http://www.aprs.ro/
  73s! Mircea = YO4SI-7 (uneori)!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact