l
hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cum apreciati interesul dumneavoastra pentru concursurile romanesti de radioamatori in ultimii 3 ani?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 5-septembrie-2016 si s-a incheiat la 12-septembrie-2016

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (6)  

  • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2016-09-05 15:42:55 (ora Romaniei)
  • Fără regulamente responsabile, fără un regulament cadru cu un minim de cerințe pentru orice ocncurs și care să fie respectat pentru a putea fi lansată o competiție sau alta, concursurile devin din ce mai formale iar participarea cam la fel. 73!

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2016-09-06 08:54:08 (ora Romaniei)
  • Sa faci un concurs de doua ore si ala in 4 - 8 etape pentru mine nu e o placere in afara de faptul ca mai aud indicative despre care dmult nu am auzit. Din concursurile romanesti cel mai mult imi place YODX HF dar si din asta lipseste 160m din varii motive, ar mai trbuii discutate si ca nu e propagare, ca nu au toti posibilitatile de si se desfasoara toamna dupa "Schimbare la Fata". Ar fi loc de re discutate si clasele de participare a statiilor YO. Respect concursurile "cu continut" si bine organizate al UUS - istilor dar dupa parerea mea si aici ar mai fi nevoie o leaca "sincronizare", discutate cu tarile din jurul nostru pe o raza de cel putin 2000 de Km.

  • Postat de Adrian Voica (yo2bpz) la data de 2016-09-06 09:13:06 (ora Romaniei)
  • Nu am avut niciodata ambitia unui loc fruntas, dar incerc sa particip la cat mai multe concursuri YO.

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2016-09-09 18:00:35 (ora Romaniei)
  • Este radio, deci este interesant. Ma concentrez si uit de toate: Si de ziua programarii la oncologie si ca... trebuie sa ma programez la cardiologie. Avantajul celor in "vacanta mare" ca au timp. Mai dificil este pentru tineri ca nu au timp. Peste trei minute incepe "Cupa Pompierilor". In memoria celor care se jertfesc pentru viata altora. Oare cum va fi propagarea YO-YO in 80 metri ? Revin si va povestesc.

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2016-09-09 22:45:28 (ora Romaniei)
  • Daca esti atent, propagarea YO-YO este foarte interesanta. Ba favorizeaza pe cei apropiati, ba favorizeaza pe cei departati. Trebuie sa stii cand sa faci run, sau cand sa faci vanatoare. Apreciez ca au fost circa 35 de participanti. Dupa ce cunosc eu, majoritatea pensionari. Vocea tinereasca a lui Toni - YO9FL la 80 si ritmul alert al lui Sile - YO3AAJ la 84 de ani ma incanta ! Pit se lupta purtand cel mai lung indicativ YO pe care l-am auzit in concursuri : YO2016SIMPO. Dar nu se lasa ! Concursuri ? Eu zic ca este doar o activitate radio foarte interesanta. Au fost minute intregi cand am uitat de toate necazurile. Nu stiu cum va fi luni, cand se suprapune timp de o ora CN US RTTY cu Cupa George Enescu. Un exemplu cu ziua de vineri l-au dat cei cu organizarea Cupei Pompierilor. Pe care-i felicit ! 73s ! Mircea = yo4si.

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2016-09-11 23:55:25 (ora Romaniei)
  • Am omis sa va spun ca daca nu as lucra direct pe tastatura cu program dedicat care sa scoata formatul de log cerut de organizaor, cabrillo in ultima vreme, nu cred ca interesul s-ar mentine. Cu PC-ul este o placere. Se castiga timp, esti ajutat sa nu dublezi legaturi. Pentru activitatile YO m-am obisnuit cu programul Hamware al lui YO9HSW. E prietenos. Pacat ca George nu mai are timp sa-l mai pieptene. Va doresc numai bine ! Mircea = yo4si.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact