hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ce parere aveti despre proiectul initiat de ANCOM care reglementeaza serviciul de amator din Romania?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 12-septembrie-2016 si s-a incheiat la 20-septembrie-2016

Proiectul poate fi accesat la aceasta adresa.
ANCOM primeste observatii pana la data de 23 septembrie 2016.
Mai multe detalii pe Forum.

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (3)  

 • Postat de YO3ITI la data de 2016-09-14 22:09:12 (ora Romaniei)
 • Data-limită este 23, nu 16. Cel puți așa scrie pe pagina de la ANCOM: Proiectul de decizie poate fi consultat [...], persoanele interesate fiind invitate sa formuleze si sa transmita observatii si propuneri pâna la data de 23.09.2016, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Noua nr.2, sector 3, Bucuresti), direct la registratura sau prin intermediul directiilor regionale ale Autoritatii. Observatiile pot fi transmise si prin fax la numarul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.org.ro.

  http://www.ancom.org.ro/propuneri-de-simplificare-a-regimului-activita539ii-de-radioamatorism_5606

 • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2016-09-14 22:31:34 (ora Romaniei)
 • Asa este, Miron, imi cer scuze. 16 septembrie este data pana la care centralizez comentariile trimise la adresa propuneri-ancom@radioamator.ro
  ANCOM primeste comentarii pana la data de 23 septembrie.

 • Postat de YO3ITI la data de 2016-09-14 23:46:11 (ora Romaniei)
 • No problemo, Ciprian. Doar că weekend-ul ăsta sunt la Bistrița și un "deadline" pe 16 mi-ar fi creat probleme. :) Prefer să beau o horincă cu amicii de acolo decât să redactez scrisori deschise. :) :)

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact