hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati in concursul international CQ WW DX, etapa de telegrafie, care se va desfasura in perioada 26-27 noiembrie 2016?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 21-noiembrie-2016 si s-a incheiat la 28-noiembrie-2016

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (5)  

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2016-11-21 22:39:15 (ora Romaniei)
 • Daca Ciprian ar mai posta cateva clipuri cu conteste poate vine pofta si la mai multi sa participe. De la un contest similar am primit odata un clip video din Oman, era interesant sa vezi pe partenerul si sa auzi propriile semnale la el. Succes tuturor in CQ WW DX contest 73 de Miki

 • Postat de Kuchta Petru la data de 2016-11-23 20:34:45 (ora Romaniei)
 • Asteptam din cei 71 care au zis " nu " ( pana acum ) ,sa spuna si motivele care au stat la baza acestei hotarari. Parerea mea este ca multi nu cunosc bine acest mod de lucru, sau s-or fi speriat de propagarea existenta in momentul de fata. Pentru cei care vor lucra in acest concurs le urez succes si cat mai multe legaturi. 73' Petrica

 • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2016-11-23 22:19:22 (ora Romaniei)
 • Exista foarte multe procupari legate de radioamatorism, cea privitoare la concursuri fiind doar una din ele, deci eu nu vad numarul celor ca au raspuns "Nu" ca fiind prea mare. Eu personal voi opera de la statia M/M NR4M pe banda de 40 de metri. Succes tuturor participantilor si sper sa ne auzim in concurs!

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2016-11-24 22:46:25 (ora Romaniei)
 • Curaj - Azi dimineata la ora 8 CFR am auzit pe 1820 Khz pe NO3M cu 599+20 cu QSB. Au chemet multi din DL OK OM etc. De dragul artei, mai mult din joc am chemat cu RF redus la minim, la FT990 (cam 10 W) si era sa pic de pe scaun ca imi raspundea. De emotie cu broboane de transpiratie am schimbat controlul. Am mai stat sa urmaresc traficul ca dupa cca.20 de minute auzeam ca chiama un OM7 care la mine vinea cu peste 35 dB. NO3O de patru ori a cerut ultimile litere al lui OM, numai nu copia. Din compasiune tot cu 10 W am dat indicativul lui sa ajut si minune....NO3M a copiat. Era fantastic.
  Asa ca - aveti curaj propagarea nu e asa de "neagra", se mai mai deschid si niste ferestre daca ai rabdare. Succes tuturor in acest big contest. 73 de Miki

 • Postat de Lucian Damian (yo8ssb) la data de 2016-11-25 08:11:52 (ora Romaniei)
 • Succes Radioamatorilor. YO care participa in CW WW CW, propagarea pare a fi relativ buna. In functie de timpul disponibil, YR8D spune prezent si in acest contest. Cu sprijinul material a lui YO8CLN, Shasa - YO8TTT opereaza in CQ WW de la LY4A. Succes si un scor cat mai bun!

  73 de YO8SSB!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact