hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Obisnuiti sa postati pe lista 3830 scorul obtinut in concursurile internationale in care participati?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 16-iulie-2019 si s-a incheiat la 23-iulie-2019

Pentru cei care nu cunosc, lista 3830 se gaseste la aceasta adresa.

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (1)  

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2019-07-18 15:18:32 (ora Romaniei)
 • Nu as putea sa ma subscriu cum ca nu se poate trage anumite concluzii. Si diferentele mari pot spune ceva. Probleme TVI? In totdeauna existe o cale de rezolvare..."daca vrei - POTI!" Motivele de ne participare la 3830 pot fi diferite dar dupa parerea mea in principal sant de dezinteres - miserupism - orgolii - vanitati si alte bube omenesti. Daca uitati mai atent la 3830 veti vedea ca au postat si ham - i care au avut un punctaj chiar derizoriu - si nu se simt frustrati deloc. Frustrarile vin din vanitati etc. E laudabil daca semnalati ca existati, si atat. Pe la noi - in general evitam subiectele "fierbinti" si ne cam inchidem in noi. Ce ar zice un psiholog?
  73 de Miki
    Comentariu modificat de autor.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact