hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cand a fost ultima data cand v-ati reparat propriul transceiver?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 13-august-2019 si s-a incheiat la 19-august-2019

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (1)  

 • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2019-08-13 12:04:48 (ora Romaniei)
 • Am votat "Acum mai mult de 10 ani" dintr-un motiv care, dupa parerea mea, este pur radioamatoricesc. Pana acum 10 ani am lucrat numai cu echipamente HM la care, ca tot era HM, se adaugau mereu module noi, un preamplificator de antena, filtre, o scala digitala, alt etaj final, alte benzi etc (adica tot un fel de reparatii) pana cand, dupa ce nu mai arata in niciun fel ca aparatul initial, treceam la construirea altuia bazat pe ce experiemntasem pana atunci. De cand am un echipament industrial SH, in afara de AT facut de mine nu a mai fost nevoie de nimic iar performantele, probabil si din cauza propagarii slabe, au fost mult mai scazute. Si, parca nici satisfactii ca radioamator nu au mai fost ca pe vremuri. Sa fie si de la varsta?
  73!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact