hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cat timp dedicati in medie, saptamanal activitatii de radioamatorism?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 13-august-2006 si s-a incheiat la 19-august-2006

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (3)  

 • Postat de Adrian Voica (yo2bpz) la data de 2006-08-15 18:06:46 (ora Romaniei)
 • Am votat pentru "5 - 10 ore", dar in general mult mai mult. Daca in banda stau foarte putin (obligatoriu cele doua ore aproape saptamanale ale concursurilor YO, apoi ore multe la concursurile internationale de sfarsit de saptamana), timpul cel mai mult il ocup cu QTC de YO2KAR, YO/HD Antena, momentan cu expedierea premiilor la "Ziua Telecomunicatiilor", etc., deci, in mod sigur ma incadrez in intervalul votat.
  In trafic obisnuit- foarte putin. Din cca. 1700 de legaturi in log de la inceputul anului, cca. 1650 sunt in concursuri.

 • Postat de kiss vasile la data de 2006-08-17 10:05:45 (ora Romaniei)
 • Fiind pensionar,dimineata ma scol mai devreme.Pescuiesc cateva statii MM,dupa ce trec la "Ascultare".Seara pana la ora 21 ascult "Gargara" altora,iar dupa ora 22 intru si eu la "Frecventele joase" .10 ore nu e mult pe zi.

 • Postat de Dan la data de 2006-08-17 14:24:05 (ora Romaniei)
 • Peste 20.
  Cel putin 2 week-end-uri pe luna particip la cate un concurs (medie 10-15 ore) + site-ul yo9kpi, 4 ore saptamanal, + 2 ore la QTC, + 10 ore programare + 1-2 ore un concurs YO sau QSO-uri de placere (us/uus). Adica o medie de 25-35 ore saptamanal.
  Activitatea YO in 3,5 MHz a scazut drastic. Erau si intalniri in limba romana pe la 14.282, 14.276 duminica. Se poate sa fie doar parerea mea, care am facut aceste constatari prin.... absenta !

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact