hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Obisnuiti sa colectionati diplome de radioamatori romanesti si straine?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 11-octombrie-2010 si s-a incheiat la 18-octombrie-2010

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2010-10-11 22:52:21 (ora Romaniei)
 • pentru mine personal aceasta intrebare o simt ca jenant. Radioamator din 57 - apoi ham RX-TX din 60 nici - o data nu am cumparat o diplama iar cele care am primit (cele primite pana in 2001 s-au ars cu casa)"pe bune" dupa diferite concursuri tineam sa vad daca evoluez sau involuez in timp...hi si nu sa colectionez. Dovada ca sunt sincer faptul ca nici-o data nu am solicitat sa intru in cluburi selecte si nici de clasamente - pur si simplu imi place sa ma masor cu mine insumi si nici-o data nu sunt multumit de mine nici de antene - nici de aparatura...vesnic sunt nemultumit....hi dar NU colectionar de diplome.

 • Postat de Dan la data de 2010-10-12 00:02:34 (ora Romaniei)
 • Singurele hartzoage de care sunt interesat si chiar le colectionez sunt QSL-urile. Tin sa ating DXCC-ul All mode/All HF bands, hi. Serios vorbind, vreau sa profit pe cat posibil de valul de propagare ce urmeaza sa se umfle (odata la 11 ani).Diplomele personal ma lasa rece...

 • Postat de Vasile la data de 2010-10-17 12:42:10 (ora Romaniei)
 • Subscriu la comentariul lui Miki YO5AJR ca cel mai bun lucru este competitia cu tine insuti ! Nu oricine are posibilitatea materiala sa monteze 3 antene rotative HF de firma si sa le mai si SINFAZEZE ! Deasemeni sa emita cu Kilowat-ul...! HI ! QSL-urile primite sant cea mai buna dovada a activitatii radioamatoricesti ! Pentru mine !Am avut si eu diplome,dar acum nu le mai am !Nu sant NEFERICIT din acest punct de vedere !
  Salutari tuturor !Vasile

 • Postat de Nick la data de 2010-10-17 14:19:12 (ora Romaniei)
 • Nu prea sunt colectionar de diplome,dar apreciez un QSL,INDIFERENT de unde vine.La programul de lucru,cand sunt mai tot timpul plecat de acasa,si la bani bagati in expediti de QSL-uri,ar trebui sa am si rezultate.TEORETIC.Baieti din tara,ma cunosc,si dupa QSL-uri expediate.Sa ne auzim cu bine, si multa sanatate tuturor.73 Nick

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact