l
hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Daca ar fi sa numiti activitatea care va da cele mai multe satisfactii ca radioamator, care ar fi aceea?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 30-aprilie-2018 si s-a incheiat la 7-mai-2018

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2018-05-04 09:11:25 (ora Romaniei)
  • Cat se poate de graitor aceasta mica statistica cu preocuparile radioamatorilor. "Forta" obtuza a MTS vrea musai neaparat sa fim "sportivi", ignorand paleta larga de preocupari a radioamatorismului. "Damblaua" mea sunt concursurile dar cu toate astea nu pot sa nu respect toate ramurile a radioamatorismului fara de care nu am fi radioamatori, "Dragoste cu forta" nu se poate - daca MTS prin FRR vrea doar "sportivi", nu au de cat, dar aceasta exclusivitate nu va mai fi radioamatorism in acceptiunea acestui hobby nobil. Stop dezbinarii!!

  • Postat de Florentin (yo9cho) la data de 2018-05-05 13:17:23 (ora Romaniei)
  • 2018. Impresionant rezultat.

  • Postat de Remus (yo2cnh) la data de 2018-05-05 14:21:05 (ora Romaniei)
  • Nimic nou sub soare acest sondaj reflecta schimbarea apropo de tendinte eu cred ca totul este spre binele comunitatii radioamatoricesti atat ede eterogena incat fiecare se regasesta intr-o felie important este sa ramanem impreuna fara prejudecati in fond suntem doar RADIOAMATORI apropo,este careva specialist in radioamatorism? HI!

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2018-05-05 18:54:39 (ora Romaniei)
  • Corect dr om Remus. Preponderent vanatoare DX, urmat de constructii, o mica parte cu digitale si o mai mica parte cu conversatii cu prieteni. Dar aceasta ultima - culoare violet sau mov mai contine si toate calalalte intr-o masura oarecare. Prin lungile mele observatii insa constat un trafic extrem de redus pe benzile 80 si 40m pentru conversatii YO in comparatia cu italieni, rusi, polonezi, cehi, nemti pe aceste doua benzi. Motivul? Oare am devenit cu totii ursuzi, suferim de ceva sindrom de inchistare, melancolie...etc? Cu ocazia intalnirilor personale cu radioamatori YO - cu care nici-o data nu ne am intalnit "tet a tet" constat ca avem atata subiecte in cat discutiile nu se termina pana dimineta. Cred ca in anii de dictatura am pierdut din "cultura" conversatiilor libere pe radiofrecvente. Acolo devenim grabiti, ne rabdatori, ne mai si suparam, primim un control de S45 si totusi....vorbim lung despre teme care poate nu sunt de interes...monologuri pe care colegii "not copy", calcand pe nervii tuturora, multi plecand fara sa anunta etc. Cred ca este nevoie de a ne recladi acea "cultura" a conversatiilor intre prieteni - o analiza proprie despre atitudinile proprii pentru ca in totdeauna avem ceva de invatat unii de la altii. 73 tuturor de Miki

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact